Senaste inläggen
Bloggen

Hur smakar det nya året?


Nu har vi fått smaka på det nya året i en månad. Hur känns det för dig? Det kanske är lite tidigt att säga, men någon känsla har man ju i alla fall. Jag tror att det här året kommer vara ganska ”pang på rödbetan”. Vad är det vi vill förändra, men inte gjort något åt? Det här året kan nog bli en skjuts i baken för många. Att verkligen ta itu med saker. Det behöver förstås inte bara vara fysiska saker. Det kan gälla känslor vi går och bär på, som vi har tröttnat på för länge sedan. Istället för att bara ”veta om dem” så kan vi få lust att ta itu med dem. Kanske gå till en kroppsterapeut eller samtalsterapeut. Faktiskt söka upp en person som kan hjälpa oss på vägen till en efterlängtad förändring.

Det här året tror jag det blir svårare att:

Låtsas som ingenting, både för sig själv och andra

Blunda för det man innerst inne vet

Skjuta upp det som det känns dags att göra

Hålla tillbaks sig själv

Tassa på tårna för andra

Göra sig mindre (i alla sammanhang)

Sätta på tv:n och ta in det som bjuds

Dölja sin andliga sida

Äta dålig mat

Ta på offerkoftan

Det här året tror jag det blir lättare att:

Få saker gjorda

Följa sin vilja

Kliva ur sin komfort zon

Förlösa känslor

Komma till kärnan

Uttala sina behov

Känna sin kraft

Skaffa goda vanor

Överraska sig själv

Stå i sin ljuskraft

Ja, det var det!

Sara smög ut en mörk kväll och målade denna väggmålning vid nyår. Har glömt att visa den. Hon gör så härliga små kommentarer om livet och nuet, som förbipasserande kan känna igen sig i. Får väl förtydliga att hon målar på en laglig vägg, så ingen blir upprörd helt i onödan :)

Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991