August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Vi höjer julkänslan

December 21, 2018

 

Strax innan snön kom besökte vi ett våffelställe här i Gustavsberg, för att få lite mer julkänsla. Det stället heter Våffelmakeriet och där finns alla möjliga slags våfflor, mer matiga och mer söta och klassiska med sylt och grädde. Finns även våfflor med glutenfritt mjöl, så det beställde vi. När vi klev in där höjdes julkänslan flera grader, för det var så fint julpyntat och brasan sprakade i den öppna spisen. 

 

 

En annan rolig sak med det här stället är att man kan köpa alla möbler man ser. Alltså bordet där man sitter, stolarna, sofforna, tavlorna, ja alltihop är till salu. Så det är ett våffelmakeri och en secondhand butik i ett. Väldigt spännande. Och ovanligt. 

 

 

Här satt vi och väntade på våfflor. De var förövrigt jättestora. 

 

 

Och här sprakade elden hur trevligt som helst.

 

 

Ett av rummen såg ut såhär. Det var ett litet rum där man kunde sitta mer ostört om man ville. Men det behövdes inte när vi var där. Det var bara vi och fyra besökare till i hela huset. Det är nog mycket mer folk där på helgerna. 

 

 

Och såhär ser huset ut från utsidan. Mer som en stuga. Precis som en våffelstuga ska vara, tycker jag, inte minst om man vill öka julkänslan. Det gjorde vi. 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991