Senaste inläggen
Bloggen

Välja väg


Det är en intensiv höst. Många som jag har talat med upplever ett skifte, där de får lov att släppa en gammal form och öppna sig för något okänt nytt. Det kan komma som en ren överraskning. Det är inte lätt att släppa taget om något man håller kärt, vare sig det gäller en relation eller ett jobb. Men om man gör det kan man märka att allt finns kvar ändå, fast på ett annat sätt. Det har bara förändrats.

Den senaste tiden har jag mött personer som har satsat hela sitt hjärta i projekt, som på märkliga vägar tagits ifrån dem. Riktiga eldsjälar som stött på hinder de inte kunnat förutse eller styra över. Det är ofta deras chefer och jobbrelaterade omstruktureringar som har krympt deras utrymme. Och dessa personer kan inte fejka. De är redan så ett med sin sanna energi att de inte kan låtsas som ingenting eller göra om sig. De kan inte anpassa sig till ett system som drivs av gamla tankeformer, när de själva förkroppsligar en ny energi.

Många som har höjt sin frekvens måste ”hålla” den frekvensen. De är omöjligt för dem att backa tillbaka - inte ens om deras lön eller position hotas. Ingenting kan få dem att gå en gammal stig, där de redan har gått och där många andra bara trampar på. De måste följa sin inre uppmaning att lyssna till sin själ.

Det pratas mycket om att man kan välja väg, men många av dessa personer känner att de inte direkt har något val. De måste helt enkelt följa sitt hjärta. De kan inte gå en annan väg, för hjärtats väg är deras hela existens. På så vis håller de inte på med att ”välja väg”; ska jag gå dit eller dit? De går redan vägen. Och om de stöter på omöjliga hinder, som omgivningen ställer upp framför dem, får de helt enkelt tacka för sig och ha tillit till att det ordnar sig. Vilket det självklart gör.

Efter ett tag kan de märka, att det som tycktes vara ett hinder har fått dem att upptäcka ett ännu bättre sätt att leva och verka på. Ett sätt där de kan använda sig själva ännu mer helt. Det här kan också komma som en överraskning, fast en glädjande sådan, när de ser hur det hela faktiskt utvecklar sig. Så om du känner att du står vid ett vägskäl just nu, så lita till ditt hjärta. När allt kommer omkring är detta det enda du kan göra, och du är (efter lång tid av träning) proffs på det ;)

Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991