August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Spännande pjäs

October 20, 2018

 

Det här är Vincent, min äldste son och Mikaels bonusson. Han är skådespelare, utbildad och allt, och han har alltid hållit på med teater känns det som. Det ligger nog i "generna" som det heter (på hans pappas sida).

 

Nu ska han vara med i en spännande pjäs, som du ju måste se om du bor i Stockholm eller är här och hälsar på. Jag tycker att handlingen verkar så viktig och bra. Pjäsen heter ”Allt det här” och hittills är fem föreställningar inbokade 3/11, 4/11, 5/11, 10/11, 11/11. Den börjar klockan 19.00. Men du får skynda dig att beställa biljetter, för de har en strykande åtgång! Teatern ligger vid Mosbacke torg på Södermalm.

 

Det här handlar pjäsen om:

 

Liquid life är det liv som vi vanligtvis lever idag i vårt moderna samhälle. Ett liv som inte kan hålla kursen i den föränderliga och alltmer formlösa tillvaron. Liquid life levs under villkor av ständig osäkerhet. Det mest påfallande med liquid life är rädslan för att slumra till, att misslyckas med att hålla sig uppdaterad, passera ”bäst före datum”, att missa ögonblicket som kallar på förändring och bli lämnad kvar. Våra liv utspelas i en omvärld som lovar och hotar samtidigt, där det inte går att skilja mellan verklighet och fiktion, och som gör det omöjligt att veta vad som är sant och vad som är lögn.

"Allt det här" handlar om allt det här.

 

 

Här beställer man alltså biljetter. Lycka till, vi kanske ses där :)

 

 

 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991