Senaste inläggen
Bloggen

Passa på


Det har varit helt fantastiska dagar med underbar sol. Idag låg ett magiskt höstdis över Stockholm. Människor gick mer avslappnade och – hör och häpna – såg på varandra. Energin var hög, mycket på grund av människorna själva. Jag vet förstås inte vad de upplevde, men det var svårt att missa energihöjningen den här dagen. Många rycktes med, pratade med främlingar och öppnade upp på flera sätt. Jag kände att nu jobbar den högre energin för fullt. Som den ju brukar göra när människor öppnar upp. Och jag lät den flöda genom kroppen.

Sådana här dagar kan man verkligen passa på. Om du exempelvis känner mycket glädje, så är du en kanal för en hög energi som forsar genom dig – ut i omgivningen. Då kan du bara notera att du är en kanal för en hög ljusenergi, som många människor är i behov av. Du behöver inte tänka att du ”skickar” energin till folk omkring dig, det går automatiskt. Men du kan lägga märke till att det faktiskt sker; se det, känn det. På så sätt hjälper du till att manifestera det.

En annan bra sak du kan göra: Om du känner en hög energi (känns ofta som glädje eller lugn eller harmonisk kraft – eller som ren energi), så kan du lysa upp din framtid med den energin. Det är som att du sänder den ljusa, helande energin framåt i din tidslinje. Det är som att ge ljus till sin framtid. Du kan göra samma sak med det förgångna. Du kan sända energi till det du redan har upplevt, till din historia. Det är som att ge ljus till dig själv i det förflutna. Det här kan, på ett energiplan, ha väldigt fina effekter.

Du behöver inte gå in på några detaljer. Bara öppna dig för din höga energi och njut av flödet så länge det varar :)

Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991