top of page

Håll din energi


Det här höstliga havet får illustrera hur det kan kännas denna höst angående valet och annat. Jag skrev just ett nyhetsbrev med detta tema. Hur kan vi hålla vår högre energi och vara de ljuskanaler vi egentligen är, när stora kollektiva krafter påverkar oss? Jag har en del tips i brevet.

Här är en del av nyhetsbrevet, det är egentligen längre. Om du inte får våra nyhetsbrev och vill ha (vi skickar ut ett ungefär varannan månad), så är det bara att gå in på vår hemsida www.soulwork.nu och maila till oss att du vill ha dem. Så får du dem :)

"Astrologiskt har det skett ett skifte då planetinflytandena som varit mer ”inåtvända” (retro) under sommaren, har blivit mer utåtvända igen. Förmodligen kommer vi märka av en väldig kraft som vill fram och ut denna månad, både i oss själva och hos andra. Det politiska valet i Sverige kommer också lägligt i denna energi. På ett kollektivt plan känns det snurrigt och oroligt och ganska hätskt. Ett kollektivt virrvarr kan man kalla det.

Nu behöver vårt land mycket ljusenergi! Men hur ska vi göra för att skapa det, när vi själva kanske blir upprörda och oroliga? Ska vi springa och gömma oss och låtsas som ingenting eller ska vi engagera oss i det som händer? Jag tror faktiskt att det här är ett utmärkt tillfälle för oss att göra både och. Jag ska försöka förklara hur jag menar.

Många av oss har redan lyft sin frekvens. Vi har medvetet förankrat kontakt med vårt sanna jag, vår själ, vår högre medvetenhet eller vad vi väljer att kalla det. När det sker ökar vårt inre ljus, även om vi inte direkt märker det själva. Ett tecken på detta är att det blir allt viktigare för oss att lösa upp de lägre känslovibrationer som håller oss tillbaka. Alltså de tankar och känslor som gör oss ledsna, låga och tunga. Vi störs helt enkelt av dessa vibrationer, eftersom vi frekvensmässigt blivit högre och lättare. Så även om vi inte ”ser ljuset”, så känner vi att vi vill bli så hela och fria som möjligt. Och all denna strävan, detta inre arbete, har i sin tur ökat vårt ljus. Vi har alltså varit våra egna ljusarbetare under många år och byggt en ny energikropp med en ny vibration. På det viset har vi blivit mer samstämda med vår egen själ och med jordens nya frekvens."

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page