August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

En ängladam och andliga böcker

August 28, 2018

 

Det finns en så mysig affär som ligger på Skånegatan 78 på Söder. Där säljs det andliga böcker, stenar, änglakort och andra spännande saker. Ibland kikar jag in där för det är så trevligt. Butiken heter Juno. Häng med in vetja! 

 

 

Här är butiksägaren. Hon är som en ängel och har alltid ett bra tips om man frågar något. Vi pratade en stund om att de flesta köper sina böcker på nätet nuförtiden. Men då går man miste om alla bra förslag och trevliga samtal man kan ha i en butik. Det ena leder till det andra när man småpratar. Och man kan komma hem med exakt rätt bok, som passar en själv för stunden. Bättre än att köpa fel bok på nätet som jag gjorde nyss, för att jag inte bläddrat i den eller hört så mycket om den. Sedan orkade jag inte returnera den. Hm. Skulle ha gått till Juno istället.

 

 

Mikael i samspråk med ängladamen. 

 

 

Ja, allt möjligt finns där inne. En magisk liten affär. 

 

 

Och stenar förstås. Så härligt att stå och välja vilken man vill ha. Och ljudet när man rasslar runt i ett av träfacken för att hitta sin sten. Och samtidigt känner man in sig själv, sina behov, sitt hjärta, vad man egentligen känner just nu... En viktig liten process. 

 

 

Sedan sa vi hejdå till ängladamen. Lite längre ned på gatan hördes glad jazzmusik. Vi gick dit och då visade det sig att en hel jazzorkester höll till inne i den här husvagnen. De spelade så högt att väggarna nästan sprack, det var världens ös på gatan, men man såg bara orkestern om man kikade in i husvagnens fönster. Men ibland tog musikerna paus och kom ut och vädrade sig. Så otippat och roligt alltihop.

 

 

 

 

 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991