top of page

Hej alla solänglar


Åh, vad jag ser fram emot den här höstterminen med alla kurser och träffar! Den högre energin är så stark nu och den vill ut genom hjärtat som kärlek, ord, ljus, rymd och expandera ihop med alla som möts i samtal och meditation. Att ta emot energin i en grupp är så helande och så starkt. Tänk alla solänglar som möts på det sättet (varje människa har en egen solängel) och strålar samman. Det blir en fantastisk energi som strömmar genom var och en, genom gruppen, ut från gruppen, och ankrar ljus och ren kärlek på jorden.

Det fina är att det här sker oavsett hur vi känner oss. Om du har den minsta tanke om att du är för låg, för tung, för sorgsen, för arg eller vad det nu kan vara, för att ta emot den högre energin – så glöm det. Den högre energin som strömmar genom dig är oberoende av dina tankar kring hur du mår. Den strömmar i alla fall. Precis som din solängel är med dig och existerar i dig hela tiden med sin enorma kärlek och sitt bländande ljus. Det finns ingen åtskillnad egentligen.

Idag träffade jag en man på drygt åttio år och jag trodde att jag skulle spricka av kärlek. Jag tyckte så mycket om den gamle mannen, men energin som kom igenom när vi stod och pratade var större än mina känslor. Jag kunde tydligt märka när min känsloenergi övergick till en neutral kärleksenergi – stor som ett hus. Den neutrala kärleksenergin är så mycket större än känslorna, alltså även större än kärlekskänslorna. Det är denna högt vibrerande energi som verkligen är helande och frekvenshöjande. Den har inget med vår person att göra, mer än att den strömmar genom vår kropp och vårt energifält. Den energin är helande på inre nivåer på ett sätt som vi inte kan räkna ut. Vi kan bara stå i dess ljus en stund och låta det hända.

Varje gång vi släpper igenom högre energi blir vi själva laddade av ren kärleksenergi. Vår solängel expanderar inom oss och det finns egentligen inget ljuvligare. Låt ingenting stoppa dig från att uppleva det!

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page