Senaste inläggen
Bloggen

Hoppa på en båt


Den här sommaren har det blivit en del åka färja. Stockholm är ju en perfekt båtstad och det går båtfärjor överallt. På promenad med äldste sonen på Södermalm, råkade vi gå förbi en liten färja som låg vid kajen. Vi hoppade på! Gick att åka på sitt vanliga SL-kort, så bra. Den färjan gick till Stadshuset visade det sig.

Plötsligt kände vi oss som turister i vår stad. Det är ganska kul, allt ser lite annorlunda och spännande ut när man är turist. Man känner av alla nyfikna människor omkring sig och blir själv nyfiken och tycker att allt är fantastiskt.

Älskar sommar Stockholm! Men risken finns (om man bor här) att bara rör sig i de områden där man brukar gå. Så mitt tips, ta en färja! Man vet inte riktigt vart de går, men någonstans kommer man ju. Plötsligt är man på en ny plats :)

Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991