August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Hoppa på en båt

August 7, 2018

 

Den här sommaren har det blivit en del åka färja. Stockholm är ju en perfekt båtstad och det går båtfärjor överallt. På promenad med äldste sonen på Södermalm, råkade vi gå förbi en liten färja som låg vid kajen. Vi hoppade på! Gick att åka på sitt vanliga SL-kort, så bra. Den färjan gick till Stadshuset visade det sig.

 

 

Plötsligt kände vi oss som turister i vår stad. Det är ganska kul, allt ser lite annorlunda och spännande ut när man är turist. Man känner av alla nyfikna människor omkring sig och blir själv nyfiken och tycker att allt är fantastiskt. 

 

 

Älskar sommar Stockholm! Men risken finns (om man bor här) att bara rör sig i de områden där man brukar gå. Så mitt tips, ta en färja! Man vet inte riktigt vart de går, men någonstans kommer man ju. Plötsligt är man på en ny plats :) 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991