August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Kosmiskt ljud och vänhäng

June 28, 2018

 

Annika hälsade på hos oss nyligen och hade med sig detta spännande instrument. Hon trummade lätt med fingrarna på det, och det lät som om man befann sig i ett melodiskt kosmos ungefär. Fantastiskt ljud! Minns inte namnet på detta märkliga instrument, men tror att det kom från Ryssland. Annika var lycklig som ett barn när hon spelade, så fint att se.

 

 

Några dagar senare kom hon tillbaka igen, denna gång med sin make Matt. De är så fina att hänga med, vi pratar allvar och skrattar om vartannat. Mikael har känt Annika sedan han var 20 år (!) och jag träffade Annika första gången när jag var drygt trettio, så vi har känt varandra i hela vårt vuxna liv. 

 

 

Det är så fint med vänner som man kan dela större och djupare perspektiv med. Märker att alla våra vänner är öppna för ”den nya medvetenheten” – som iof börjar bli allt vanligare och mer utspridd i hela samhället. Så den känns inte så ny som den var förut. Hm - vet inte riktigt vad jag ska kalla den längre. Kanske den inte behöver kallas något alls. Eller kanske Själsmedvetenhet. Energimedvetenhet. Vibrationsmedvetenhet. Dimensionsmedvetenhet. Ljusmedvetenhet. Ja, ja…

 

 

Kul har vi i alla fall. 

 

 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991