August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Måla på väggar

May 31, 2018

 

Måste visa den härliga bilden som vår älskade Sara nyligen målat på en vägg i Farsta! Det är en laglig vägg att måla på, och det är så bra att det finns sådana väggar. Många skulle behöva måla av sig på väggar och annat. Använda färg. Hitta på. Släppa fram sig själva. Testa. Skratta. Och häpna över hur himla trevligt där är att göra det.

 

Nu kan jag inte påstå att jag själv är någon som brukar måla bilder på väggar, men jag älskar färg. Jag använder mycket färg på kläder till exempel och en hel del i inredningen. Färg är ju vibrationer, och det är en gåta tycker jag varför det är så vanligt (år ut och år in) att ha svarta kläder. Senast häromdagen när jag var i en klädaffär och höll fram en rosa blus framför expediten och frågade om den möjligtvis fanns i min storlek, så svarade hon: "Javisst, vi har den i svart". Hon lät hur glad som helst, som om jag skulle gilla den idén jättemycket. Eftersom alla kvinnor vill ha svart? Men jag ville ju ha en rosa, uppenbarligen.

 

Fram för mer färg, säger jag. Tänk vad den där väggen i Farsta hade varit tråkig om den bara var granitgrå eller svart. Tur att Sara köpte färg och målade den! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991