top of page

Påverkade av Wesak energin


Vilken otrolig energi det är nu! Först upplevde vi en väldig energiökning efter Marina Munks kursdag, och nu närmar sig Wesak, Buddhas högtid, då den kosmiska energin intensifieras varje år. Mikael och jag är minst sagt påverkade dessa dagar; högre ljusenergi, nästan som eld, flödar in i våra kroppar...

Vi är, som du säkert ser, helt energi-groggy, ha ha. Det är egentligen underbart. Fast vi försöker verkligen ta oss samman och vara lite normala också. Behövs ju ibland ;)

Skrev just klart aprils nyhetsbrev (bild från datorn). Och skickade ut det till alla prenumeranter. Där beskriver vi den här starka energin och hur den kan påverka oss alla. Om du inte får våra nyhetsbrev, men vill ha, så är det bara att säga till. Gå in på vår hemsida www.soulwork.nu och skicka ett mail till oss, skriv att du vill ha nyhetsbrevet, så får du det. För du kanske känner igen dig. Jag tror många påverkas av energin just nu, på lite olika sätt. Utan att riktigt fatta vad som händer.

Här en länk till månadens nyhetsbrev: https://shoutout.wix.com/so/2MBufMbI#/main

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page