August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Ny energi

April 11, 2018

 

Efter en stor energi-peak i mars, där många fick gå på djupet i sig själva, ja liksom tvingades till det (en marsvecka fick vi samtal från flera ”drabbade” personer) har det uppstått en stabilisering, som det verkar. Själv känner jag en ökad fokusering och styrka. Tar glatt emot den koncentration och arbetskraft, som energin hjälper till med nu.

 

I den här energin är det lätt att få saker gjorda, så nu passar jag på att göra det. Man kan också bli inspirerad till att bestämma saker, peka ut en riktning och hämta upplyftande information från insidan eller utsidan. Många som ”tvingades ner” i mars, kan nu resa sig med nya viktiga insikter om sig själva. Det är en vacker rörelse, som hänger ihop med påskens uppståndelse. Grattis till er som jag tänker på!

 

En bra sak är att vi alltid kan be för varandra. Men gör det med känslan av att det kommer att gå bra. Ja, VET att det blir bra. Se det, känn det, var övertygad om det. Om du ändå inte är det, helt på riktigt, så ta hjälp av den andra personens själ. Se personens själ, som alltid är med din vän och som ser den svåra djupdykningen som en rik möjlighet (allt ser ju annorlunda ut från andligt håll). På det sättet är du med och stärker, förnyar och lyfter upp.

 

Denna bild är så rolig, gillar lampan över huvudet ;) 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991