Senaste inläggen
Bloggen

Inspire och bok


Tidningen Inspire, som jag skriver för, har fått en ny ägare i Sverige. Den förra ägaren, Cissi Williams, flyttade till England och startade en engelsk tidning där; Inspire Wellbeing, som är en systertidning till den svenska Inspire. Det är alltid härligt när bra saker fortsätter att finnas till, trots ägarbyten eller annat. Heja Eva Danneker som fortsätter med den svenska tidningen!

I april kommer vårnumret ut (bilden). Där skriver jag om hur det kan vara när den personliga viljan får ge efter för den själsliga viljan, som ibland kan vara annorlunda än det vi personligen tänkt ut. Det är därför det är så viktigt att lyssna till sig själv på djupet och att förstå själens subtila impulser. Dessa impulser är nämligen väldigt intelligenta. De kan ge oss det vi VERKLIGEN önskar, fastän vi tror att vi vill något annat. Men hur kan vi urskilja dessa viljor? I vårnumret ger jag förslag till en läsare.

Eva Danneker ger dig ett väldigt fint erbjudande nu: Om du prenumererar på Inspire, 4 nummer för 330 kr (inklusive frakt), så får du en spännande bok på köpet. Det gäller boken Dakinipower: tolv enastående kvinnor som präglar dagens buddhism av Michaela Haas. Utan bokpremie är det 280 kr för 4 nummer.

Vem vill inte läsa om tolv kvinnor med häpnadsväckande levnadsberättelser om visdom, mod och beslutsamhet?

Bokerbjudandet gäller just nu. Skriv till eva.d@vattumannen.se om du är intresserad av det.

Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991