Senaste inläggen
Bloggen

De gör din film


Det här är Lovisa och Alexi, vår 25-årige son. De har precis startat ett företag, som är så himla bra. Här ska du få höra: De är båda filmare, utbildade på högskola i programmet Manus för Film och TV + att de gjort en massa kortfilmer. Och nu ska de sätta igång att jobba professionellt.

Det betyder, att om du har en liten firma av något slag, så kan de göra en videofilm åt dig som du till exempel kan lägga upp på din hemsida. Ett personligt porträtt, som berättar om dig och det du gör. Eftersom de är utbildade manusförfattare och filmare kan de göra en presentationsfilm av dig, på ca 10 minuter, med hög kvalitet. Det blir alltså inte bara att du pratar in i kameran (som är så vanligt när man filmar själv), utan de filmar omgivningen också, klipper ihop, redigerar snyggt och skapar en inspirerande film. De gör alltihop, och med bra utrustning.

Mitt tips idag: Passa på och beställ din egen film av dem! De är nämligen jättebilliga nu i starten innan de har etablerat sig på marknaden. Om du är smart så bokar du in dem till våren eller sommaren, när utomhusbilder kan bli som vackrast. Först har ni ett möte där du berättar hur du tänker dig filmen. Sedan kommer de med sina proffsiga idéer, och så skapar ni din film ihop. Om du inte har några egna idéer alls, så kommer de med jättebra förslag.

De håller på och gör sin hemsida, den är inte riktigt klar än, så jag är tidigt ute med det här tipset. Nytt och fräscht med andra ord. Du kan kontakta dem genom att gå in på vår hemsida: www.soulwork.nu

Klicka på Kontakt och skriv ett mejl, som vi sedan skickar vidare till Alexi. Där kan du fråga honom om allt. De är båda supertrevliga :)

Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991