top of page

Fröjdas


Efter en kall men skön vinterpromenad, gick Kristina och jag till Fröjdas för att fika. Första gången jag var där. Fröjdas är ett nytt fik och matställe i Hammarby Sjöstad. Väldigt fint är det. Tanken med inredningen är att det ska se ut som en bakgård. Så det gör det ungefär. Toaletten är till exempel byggd som ett utedass (fast inomhus), mycket ovanligt! Kristina känner tjejen som äger stället, så hon berättade en del spännande saker för mig...

Till exempel fick jag veta att träden inomhus är byggda på plats, och att innanför träden finns vanliga tråkiga pelare. Är det inte en jättebra byggidé? En annan sak: Tegelstenarna på väggarna är egentligen målade tvättsvampar (!) Det ser verkligen ut som vanliga tegelstenar, så de har verkligen målat bra. Effekten blir både en bakgårdskänsla + att tvättsvamparna dämpar ljud. Så smart.

Om du är i Sickla eller i Hammarby Sjöstad, så gå gärna dit och titta själv.

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page