August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Det nya årets energi

January 17, 2018

 

Jaha, då var det vinter igen, just som man vant sig vid barmark och fågelkvitter. Det är ju klart, det är fortfarande bara januari, jag får lov att lägga det på minnet. Hade nästan glömt. Nu ser Gustavsberg ut såhär igen, med lagom med vitt på marken.

 

Hur har 2018 startat för dig?

 

Vad upplever du för energier?

 

Med energier menar jag hur vi påverkas av vår egen själsenergi (vår egen högre medvetenhet, som i sin essens är rent ljus, kärlek, högre vilja och energi). Men också av ännu större energier, som själen släpper igenom. Det handlar om kosmiska energier, som vi kan förnimma och uppleva på olika sätt. Ibland är de transformerande och ibland är de underbart stabiliserande. Det beror på vad som står på ”agendan” för vår själsliga utveckling. Och även våra astrologiska energiaspekter påverkar oss förstås. Alltså hur planeter och solen rör sig i vårt personliga horoskop.

 

Genom dessa energier är hela livet en andlig utveckling. Men vi människor tänker sällan i energitermer, utan upplever mest att ”livet bara sker”. Och det går ju bra det med.

 

2018 har startat med mycket aktivitet för vår del. Praktiskt fixande (nya golv) blandat med möten, planering, nya uppdrag och en härlig upplevelse av expansion. Mycket ljus kommer in i en sorts breddning, och jag tror att många ljusarbetare kan uppleva det här. Många har redan ”kommit på plats” i sitt liv och är i full fart med sitt ljusarbete, hur det arbetet än ser ut. Och jag tror detta kommer att öka i år. Vi kommer att användas för den globala medvetandehöjningen, på det sätt som känns rätt och riktigt för oss. När vi väl har kommit ”på ljusspåret” kan vi uppleva att vårt tåg (läs liv) går väldigt fort. Nästan som att vi bara ”åker med”, samtidigt som vi är fokuserade, närvarande och får mycket gjort.

 

Den där uppsnabbade tidskänslan kommer nog att öka i år. Den hör också ihop med att vi lever i flera dimensioner på samma gång, som i flera världar. I den nya ljusvärlden går allt väldigt fort, eftersom den består av en mycket hög och snabb frekvens. Samtidigt är allt som ett enda stort utdraget NU. Det är en ganska speciell känsla och livsupplevelse, men man vänjer sig så småningom. Eller hur?

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991