August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Det kommer blommor

January 13, 2018

 

Annika hälsade på häromdagen och gav oss så fina rosor i en sällsynt röd-cerise färg. De fick heja på den vita azalean som vi fick av Kristina M när hon var här före jul. Jag satte ihop blommorna för stunden och tog en bild, de är så vackra. Vad vore livet utan vänner och blommor?

 

När rosorna har vissnat, vad gör jag då? Jo, går och köper tulpaner för en (stor) slant som en kär kursdeltagare skickade till oss nyligen. På inbetalningen stod det TULPANER. Vilken underbar och överraskande gåva! Älskar sådant. Inte bara för blommornas skull, utan för att vi förstår att vi verkligen har hjälpt till. Att det vi förmedlat och gjort på våra kurser har berört och berikat livet för någon annan. Det ger ett alldeles särskilt inre lugn. 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991