August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Attraktionslagen och kolibris

January 9, 2018

Attraktionslagen är oslagbar! Var och varannan dag händer något, som jag just önskat. Många gånger har jag inte ens hunnit formulera det som en riktig önskan. Som häromkvällen, då jag stannade upp i köket och tänkte att jag gärna skulle vilja ha en bild på ena väggen där - en tavla eller något. Men jag kunde inte komma på hur jag skulle kunna fixa fram en fin tavla. Är ju känslig med vad jag sätter upp på väggar, eftersom allt är en fråga om vibration och energi. Och jag tycker det är svårt att hitta fina bilder.

 

Jag sa inte ett pip till Mikael om detta, men nästa morgon till frukost sa han: "Nu är det rätt stund!". Så sprang han upp på övervåningen och kom tillbaks med ett fint inslaget paket. Det var till mig. Jag blev förvånad, för vi firar ingenting just nu och både jul och bröllopsdag har precis varit. Jag öppnade paketet och inuti låg denna fantastiska tavla med en massa kolibris. Min favoritfågel! Den presenten köpte han till mig redan i höstas, sa han, men hade typ glömt bort den. Men denna morgon fick han en impuls att ta fram den. 

 

Helt perfekt! Tavlan sitter som ett smäck på köksväggen och jag älskar den :)

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991