Senaste inläggen
Bloggen

Fest på annandagen

Vi var på fest hemma hos vår gamla vän Kristina på annandagen. Det var ingen idé att ta bilder, tänkte jag, för det var kväll och min mobilkamera är ingen hejare på skärpa då. Risk för blurriga foton alltså. Tog dock en bild på bandet som spelade för oss i hela två timmar. Det ser väldigt lugnt ut på bilden, men det var ett ös som jag inte upplevt på åratal. Ett tag tror jag nästan att alla på festen (tjugo-trettio personer) dansade och skuttade som vildar. Väldigt kul.

Anledningen till festen var: Alla har så mycket julmat som blivit över, så varför inte träffas och ha knytis och äta upp den ihop? Är det inte en väldigt bra idé? På köpet fick vi träffa gamla vänner och göra nya trevliga bekantskaper. Underbart.

Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991