August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Fest på annandagen

December 29, 2017

 

 

Vi var på fest hemma hos vår gamla vän Kristina på annandagen. Det var ingen idé att ta bilder, tänkte jag, för det var kväll och min mobilkamera är ingen hejare på skärpa då. Risk för blurriga foton alltså. Tog dock en bild på bandet som spelade för oss i hela två timmar. Det ser väldigt lugnt ut på bilden, men det var ett ös som jag inte upplevt på åratal. Ett tag tror jag nästan att alla på festen (tjugo-trettio personer) dansade och skuttade som vildar. Väldigt kul.

 

Anledningen till festen var: Alla har så mycket julmat som blivit över, så varför inte träffas och ha knytis och äta upp den ihop? Är det inte en väldigt bra idé? På köpet fick vi träffa gamla vänner och göra nya trevliga bekantskaper. Underbart.  

 

 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991