August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Julmeditation

December 25, 2017

 

Efter jul är det så stärkande och härligt att meditera. Energin är ofta mild och gyllene, lugnande och helande. Kollektivt sett är det en hög känslomässig energi, och som vanligt är det ett bra tillfälle för den kosmiska energin att verka genom oss människor just då. 

 

När Mikael och jag mediterade idag, var det en fridfull och lugn energi som kom. En riktig julenergi med andra ord. Själv fick jag uppleva mycket gyllene och purpur. Hela jorden upplevde jag som vilande och samtidigt glimrande i ett gyllene ljus, och runt jorden fanns en purpurfärgad triangel. Det var en fin "bild", som jag gärna delar med mig av :) 

 

Vill du själv julmeditera? Här kommer några tips:

 

1, Sätt dig bekvämt och blunda. Känn att du kan sitta ostörd i minst tjugo minuter (det är lugnande).

 

2, Lägg märke till en energi som rör sig uppifrån och ner, genom din kropp. Låt den strömma från en ljuspunkt ovanför huvudet och ner genom hela kroppen (föreställ dig och känn). 

 

3, Var medveten om den strömmen. Du kommer att märka hur meditationen fördjupas steg för steg, ju längre stund du sitter. Känn gärna en punkt i hjärtat, mitt på bröstet - ungefär som att din inre plattform finns just där. 

 

4, Var öppen för det du förnimmer och upplever. Om tankar distraherar dig, så lägg bara märke till dem och känn den inre strömmen igen. Sitt så och fyll dig med den fint vibrerande energin. Det är lugnande, grundande och stärkande. När det känns som klart avrundar du och tittar upp igen. 

 

Ha en skön julhelg!

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991