August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Hus, barn och energier

December 17, 2017

 

Vi promenerade förbi det här underbara huset i Älta häromdagen. Först såg vi huset på håll och upplevde en sån levande energi därifrån (ja du vet, Mikael och känner ju av energier titt som tätt, vilket ju alla gör egentligen). Det liksom sjöd av liv från huset, fast inte en människa syntes till. Så vi gick närmare, för att se vad det var för ett spännande hus. 

 

 

Japp, det kunde man ju ana. Det var en förskola. Barn sprider ju en så härlig energi omkring sig, och därinne fanns förstås en massa engagerade dagisfröknar också (tycker att ordet personal låter så extremt tråkigt, när det handlar om platser där barn vistas om dagarna). Så hela huset vibrerade av en varm och uppiggande energi. Tur att det finns barn och kreativa vuxna! 

 

 

Vem skulle inte vilja låta sitt barn gå på den här förskolan? Vi hade nästan svårt att gå därifrån :)

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991