August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Surprise

November 19, 2017

 

En dag alldeles nyligen råkade Mikael och jag komma in på en gata där vi aldrig brukar gå annars. Vi brukar gå på en massa andra gator precis i närheten, och trodde att vi kunde det här området på Söder utan och innan. Men icke. Plötsligt tornar denna väggmålning upp framför oss och vi blir jätteförvånade. Den hade vi aldrig sett!

 

Älskar detta, att tro att man känner till något utan och innan och så upptäcker man något fantastiskt och nytt. Att resa och upptäcka nya saker är ju en sak. Då är man förberedd på att se och uppleva annorlunda ting. Men när man går på en plats, där man är var och varannan dag. När man är helt oförberedd. Man bara råkar vika in på en liten gata och så, simsalabim, surprise! Världen känns alltid lite större då. 

 

 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991