top of page

Andlig utveckling en hjärtesak


Andlig utveckling är en hjärtesak för mig. Har arbetat med detta hela livet känns det som, även om jag var med om ett andligt uppvaknande - som förändrade mitt liv - först när jag var 29 år. Innan dess var jag mer kulturellt intresserad av besjälad film och litteratur etc. Men när jag upplevde ett inre ljus som exploderade i hela min kropp och expanderade min medvetenhet till helt nya livsdimensioner, så blev allt nytt för mig; jobb, man, barn (blev gravid), bostad, vänner, rubbet - inom loppet av några månader. Så starkt var det inre ljuset och dess effekter!! Och jag håller fortfarande på med detta, genom kurser, skrivande osv.

Här, i höstnumret av Inspire, skriver jag om egot (svarar på en läsarfråga). Intressant tema, tycker jag. Tidningen finns ute i handeln nu, om du är nyfiken :)

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page