Andlig utveckling en hjärtesak


Andlig utveckling är en hjärtesak för mig. Har arbetat med detta hela livet känns det som, även om jag var med om ett andligt uppvaknande - som förändrade mitt liv - först när jag var 29 år. Innan dess var jag mer kulturellt intresserad av besjälad film och litteratur etc. Men när jag upplevde ett inre ljus som exploderade i hela min kropp och expanderade min medvetenhet till helt nya livsdimensioner, så blev allt nytt för mig; jobb, man, barn (blev gravid), bostad, vänner, rubbet - inom loppet av några månader. Så starkt var det inre ljuset och dess effekter!! Och jag håller fortfarande på med detta, genom kurser, skrivande osv.

Här, i höstnumret av Inspire, skriver jag om egot (svarar på en läsarfråga). Intressant tema, tycker jag. Tidningen finns ute i handeln nu, om du är nyfiken :)

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square