Senaste inläggen
Bloggen

Komma hem med blommor


Idag kom Mikael hem med blommor till mig, och jag blev jätteglad. Älskar att få blommor när jag minst anar det, som idag - en regnig oktobertorsdag. Färgen piggade genast upp här hemma; en blandning av röd och cerise, en fantastiskt vacker färg. Bordet har jag själv dekorertat med små mosaik-plattor för en massa år sen, och den lilla träasken är från min mormor och morfar - numer fylld med små änglakort.

Rosor ska helst stå svalt om natten, så om jag kommer ihåg det så ställer jag in dem i vårt kyliga förråd sent i kväll. Och plockar fram dem i morgon bitti. Vem vet, det lilla bestyret kanske känns som att få nya blommor igen.

Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991