August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Komma hem med blommor

October 12, 2017

 

Idag kom Mikael hem med blommor till mig, och jag blev jätteglad. Älskar att få blommor när jag minst anar det, som idag - en regnig oktobertorsdag. Färgen piggade genast upp här hemma; en blandning av röd och cerise, en fantastiskt vacker färg. Bordet har jag själv dekorertat med små mosaik-plattor för en massa år sen, och den lilla träasken är från min mormor och morfar - numer fylld med små änglakort. 

 

 

Rosor ska helst stå svalt om natten, så om jag kommer ihåg det så ställer jag in dem i vårt kyliga förråd sent i kväll. Och plockar fram dem i morgon bitti. Vem vet, det lilla bestyret kanske känns som att få nya blommor igen. 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991