August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Marina Munk bok snart slut

October 1, 2017

 

Mikael och jag gick igenom vårt boklager häromdagen och upptäckte att vår ena bok med Marina Munk snart är slut! Det känns alltid lite konstigt när en bok som man gett ut på sitt eget förlag börjar ta slut. Nästan som ett barn som flyger ur boet. I våras tog till exempel Färghealing & Mirakel av Vicky Wall slut. Då hörde folk av sig och tyckte det var så märkligt att inte kunna beställa den något mer. Särskilt de som använde boken på sina egna kurser och utbildningar i metoden Aura-Soma. De lät riktigt ledsna. 

 

Och nu, upptäckte vi, är bara 20 exemplar kvar av Glädjens Tid. Om du inte redan har boken så kan du passa på att beställa den nu. Det gör du förslagsvis göra genom Adlibris eller Bokus. Boken är en intervju som vi gjorde med Marina Munk 2003. Den ger en tidlös information om den frekvenshöjning som sker på jorden från ett andligt perspektiv. Jag minns våra fantastiska dagar av inspirerande och energistarka samtal, som resulterade i Glädjens Tid. Vi är så glada att vi gav ut den!

 

Glädjens Tid är en uppföljning till boken Det Stora Uppdraget, som kom till på samma sätt: Marina, Mikael och jag samlade för ett intensivt samtal under ett par dagar. Det Stora Uppdraget sålde slut på bara nio månader, så vi fick genast trycka upp flera tusen ex. igen! Den finns fortfarande kvar. 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991