Senaste inläggen
Bloggen

Helande färg


Idag träffade jag en kär gammal vän för en pratsund och eventuellt lite healing. Hon hade haft en späckad jobbvecka; många möten med människor och grupper och en hel del ansvar. Samtidigt kände hon hur hennes inre energi pockade på uppmärksamhet, genom en spontan aktivering i tredje ögat (en punkt i pannan). Hon kände sig splittrad och ganska sliten.

Efter pratstunden i soffan, så satte vi oss på varsin stol mittemot varandra. Sedan kom den högre energin, som en stort ljus med en kännbar frekvenshöjning. Sedan kom - färgen GRÖNT. Det var förstås inget som varken hon eller jag hade tänkt på innan, den färgen bara kom. Vi använde oss av färgen för att stärka, rena och lyfta hennes energi. Det gick mycket bra!

Grönt är så användbart, inte minst när vi är stressade. Den färgen helar, samlar och vidgar vårt energifält och ersätter stressvibrationer mycket effektivt. Tänk dig en knallgrön gräsmatta eller en vårgrön björkskog. Känn vad gott den gröna färgen gör för hela dig, för hela ditt system. Andas in den färgen när du känner dig sliten, och du kommer att känna skillnad efter bara en liten stund.

Det är ingen slump att växterna i naturen i gröna. Det är heller ingen slump att naturen har en helande effekt på oss. Precis som det inte var någon slump, att just den färgen kom så starkt idag under energi-healingen. Det tackar vi för.

Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991