August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Mysko sten

September 11, 2017

 

Vi blev mycket förvånade när vi hittade den här stenen i vår trädgård i morse! Den hade dykt upp från ingenstans. Vem hade lagt dit den? Vi var förstås tvungna att gå fram och vända på den...

 

 

Så bra! Det kändes genast varmt i hjärtat. Men vi var fortfarande lika förbryllade. Vem hade lagt dit den trevliga stenen under natten? Tänka, tänka... Det enda vi kunde komma på var om Alexi, vår son, hade lagt dit den i går kväll när han och hans flickvän Lovisa bjöd oss på middag hemma hos oss, som tack för att vi hjälpt dem att flytta nyligen. Men kändes ändå osannolikt. De är ju 24 år och inte särskilt busiga. Så vi vart tvungna att kolla. Mikael skickade ett sms och frågade om den mysko stenen. Och ja, det var Alexi och Lovisa som lagt den där. Så otippat och fint :)

 

 

Här är de förresten, och den goda pajen som de bjöd på. De är matexperter! Jag tog ingen bild på efterrätten, men den var också helt fantastisk. Och nyttig dessutom. Vi hade en väldigt fin stund och alla blev proppmätta. På kvällen, när det var mörkt, gick de till bussen för att åka till sitt nya hem i Saltsjö-Boo. Vi stod i dörren och vinkade av dem, hej hej... Sedan måste de ha gått tillbaks och placerat ut stenen. Antagligen. Väldigt busigt. 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991