top of page

Blomma på vår Soulwork kurs


Den här rosen i vår trädgård vill bara blomma hela tiden. När alla andra blommor kryper ihop till små knastriga puppor, så vill den här rosen ha lika kul fastän hösten är här. Den låter sig inte påverkas av regn och kalla nätter. Det här fotot tog jag igår. Visst är den vacker?

På tal om att blomma i höst, så startar vi en ny Soulwork grupp den 24 september. Det är flera år sedan vi startade en ny Soulwork-grupp, så det är ju jätteroligt. Gruppen kommer träffas vid tre tillfällen/helgdagar under höstterminen (24/9, 29/10, 2/12). Om det blir en förlängning efter årsskiftet, får vi se. Men det är ju en möjlighet förstås.

Vill du vara med? Anmäl dig till oss i så fall, så snart du kan. Du erbjuds energipåfyllning, stärkt inre kontakt bl.a genom vägledda meditationer. Undervisning om den här tiden då vi människor får vara med om en stor, global frekvenshöjning. Inspiration och stöd för dina känslomässiga behov. Lätta övningar och tillfredsställelsen i att göra en utvecklande resa med en liten grupp med likasinnade.

Just det sistnämnda är ju väldigt värdefullt. Vi har märkt att många längtar just efter en liten grupp att dela sina tankar och upplevelser med. Att utvecklas tillsammans. Att blomma i höst :) Så ta tillfället i akt, om detta känns träffande och spännande för dig.

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page