August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Blomma på vår Soulwork kurs

September 6, 2017

 

Den här rosen i vår trädgård vill bara blomma hela tiden. När alla andra blommor kryper ihop till små knastriga puppor, så vill den här rosen ha lika kul fastän hösten är här. Den låter sig inte påverkas av regn och kalla nätter. Det här fotot tog jag igår. Visst är den vacker?

 

På tal om att blomma i höst, så startar vi en ny Soulwork grupp den 24 september. Det är flera år sedan vi startade en ny Soulwork-grupp, så det är ju jätteroligt. Gruppen kommer träffas vid tre tillfällen/helgdagar under höstterminen (24/9, 29/10, 2/12). Om det blir en förlängning efter årsskiftet, får vi se. Men det är ju en möjlighet förstås. 

 

Vill du vara med? Anmäl dig till oss i så fall, så snart du kan. Du erbjuds energipåfyllning, stärkt inre kontakt bl.a genom vägledda meditationer. Undervisning om den här tiden då vi människor får vara med om en stor, global frekvenshöjning. Inspiration och stöd för dina känslomässiga behov. Lätta övningar och tillfredsställelsen i att göra en utvecklande resa med en liten grupp med likasinnade.

 

Just det sistnämnda är ju väldigt värdefullt. Vi har märkt att många längtar just efter en liten grupp att dela sina tankar och upplevelser med. Att utvecklas tillsammans. Att blomma i höst :) Så ta tillfället i akt, om detta känns träffande och spännande för dig. 

 

 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991