August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Sensommarkalas

August 19, 2017

 

När sensommarens sol sveper in över Kristinas köksbord, lyser bakverken upp på ett nästan magisk sätt. Efter en dag med starka energier och meditationer, samlades vi och mumsade på dessa härligheter; hallongrottor, kolakakor för veganer (ev hette de knäckkakor, minns ej riktigt) och kladdkaka. Så gott!

 

 

Dessutom en otroligt god paj med frukt och bär och vaniljkräm. Denna paj hade Kristina snott ihop på en höft tydligen och kallade det för ett "experiment". Smakade dock ljuvligt. Utöver detta fanns fruktsallad, raw chokladbollar och grädde. Vi blir alltid så bortskämda när vi kommer till Uppsala. Det blir jämt kalas!

 

 

Och här har vi kalasfixaren till vänster, alltså Kristina, tillsammans med Agneta och Hanna. Vi hade en ljus och stark dag ihop (vi var flera) och ett angeläget tema hamnade i fokus: Att sätta gränser, vara tydlig och säga ifrån när det behövs. Många ljusarbetare har så stor kärlek och omtanke, att de ofta anpassar sig till andra på bekostnad av sin egen inre sanning. Det är förstås en fin egenskap att vara lyhörd och vänlig, men nu behöver vi stiga fram och uttrycka vad vi verkligen känner och intuitivt vet. För allas skull :)

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991