August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Har ni semester?

August 10, 2017

 

Då och då om sommaren får vi frågan: Har ni semester? Och vi vet inte riktigt vad vi ska svara, sådär på direkten. Vi arbetar på sätt och vis jämt med de stora energier som håller på att förändra vår jord. Det gör förresten väldigt många människor, men vi känner energierna i våra energifält och är väldigt medvetna om dem. Vi vet hur vi kan använda dem, släppa igenom dem och hur vi påverkas av dem. Vi använder dem i vårt arbete, men det är ett så pass ovanligt arbete att det är svårt att tänka på det som ett vanligt arbete. Men om man vill kan man säga, att vi arbetar hela tiden. Dessa energier slutar inte klockan fem eller upphör för att det råkar bli sommar. När bekanta frågar oss såhär i sensommartider: Har ni börjat jobba än? så nickar jag ofta för enkelhetens skull, men om sanningen ska fram så har vi aldrig slutat. 

 

 

Däremot njuter vi i fulla drag av de soliga dagarna och försöker tänja på sommaren så gott vi kan. Här sitter vi på ett bistro i hamnen, där vi brukar jobba jättebra. Här har vi haft flera utmärkta möten och planerat våra kurser för fullt. Och fått många idéer och värdefulla insikter. En väldigt bra arbetsplats :)

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991