top of page

Energiläget juli-17


Det är många som är energikänsliga utan att veta om det. Vi människor genomströmmas av kosmisk energi hela tiden. Dessutom tar vi emot energier från vår egen själ och högre medvetenhet. Dessa energier har en mycket hög frekvens och består, i sin essens, av ljus. Ju mer vi öppnar oss för vår själsenergi på ett medvetet sätt, desto mer inflöde får den energin i vårt liv. Denna högt vibrerande energi vill egentligen bara en sak; lysa upp oss med vårt inneboende ljus. Den vill kunna flöda fritt inom oss och göra oss till kanaler för vår egen universella själ. Den vill att vi ska bli den kosmiska varelse vi egentligen är och vara medvetna om vårt större jag. Den energin vill göra oss kosmiskt och tidlöst lyckliga, därför kan den också påskynda inre utrensningar av "lägre energi"; gamla tankar och känslor, som vibrerar på en lägre frekvens i relation till vårt inre ljus.

I Energiläget delar vi med oss av hur vi upplever den högfrekventa, kollektiva energin just nu - dessa dagar, dessa veckor. Det här är vår upplevelse av den: Det är en stark energi, som kan sätta igång dig på flera sätt. Det kan kännas som att du vill skapa mycket, göra mycket och förmodligen gör du det då. Även om det är sommar och du kan ta det lugnt, så är du liksom mer intresserad av att inhandla och sätta upp den nya hängmattan än att ligga och gunga i den. Typ. Det kan upplevas som en nästan febril känsla och ibland som frustration. Vi upplever det som en stark Viljeenergi, som vill komma till uttryck. Den energin vill skapa saker och på ett distinkt sätt föra oss framåt. Den vill att vi lättar ankar, både tankemässigt, känslomässigt och ofta fysiskt.

Om du inte känner dig särskilt lugn just nu, så är du inte ensam om det. Viljeenergin är en kärleksenergi på sitt skapande sätt, men den är inte stillsam, böljande och mjuk. Den fungerar ibland som en machete i djungeln och röjer ny mark. Och det är inte så dumt. Den här aktiva viljeenergin är till stor hjälp om du ser värdet i den och inte försöker hindra den. Så var som du är. Släpp igenom energin genom att slappna av så gott du kan, samtidigt som du följer din intuition. Låtsas inte var mild och blid, om du känner dig rak och vill vara ärlig. Håll lite koll på dig själv bara, så du inte projicerar dina känslor på din omgivning och tror att de hejdar dig på något sätt. Ingen kan egentligen hejda dig. Se detta som ett tillfälle att lära känna din kraft. Låt dig inspireras. Säg ja och säg nej efter behov, både till dig själv och till andra.

Du kan också uppleva att mycket händer som av sig självt. Möten, människor och olika situationer kan virvla in i ditt liv och en "vanlig" dag kan vara fylld av överraskningar. Mycket positivt kan hända utav det. Det kan kännas som att du inte riktigt har koll på läget, men detta kan också öppna dörren för nya händelser i ditt liv. Sådant du inte planerat eller räknat med, och som det visar sig är till stor glädje för dig. Du kanske känner motstånd mot något (för du vet hur det brukar bli), men nu kan det bli på ett helt annat sätt. Så släpp rodret för en stund och låt dig överraskas. Var öppen för lösningar, idéer, inspiration, ingivelser och inbjudningar, ja det som kommer i din väg. Välkomna rastlösheten och frustrationen om den dyker upp, genom att tycka att den är helt ok. Den visar egentligen att du vill förändra något och komma vidare i ditt liv. Och nu har du chansen.

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page