Senaste inläggen
Bloggen

Gamla vänner dök upp


Våra gamla vänner Elisabet och Jerker kom till oss en dag. Vi gick på hamnfiket i Gustavsberg och satt och pratade i några timmar. Det är väldigt spännande att höra om Jerkers liv som munk i Kalifornien. För femton är sedan var han jurist i Sverige, men så fick han ett inre kall att lämna alla sina ägodelar och bli buddhistisk munk. Sedan dess lever han med sina munkbröder och med sin lärare Thich Nhat Hanh, som skapade meditaionscentret Plum Village i södra Frankrike.

Elisabet är Jerkers mamma, och hon var med och arrangerade ett par kurser åt oss på nittiotalet. Sedan blev vi vänner och lärde även känna Jerker, som var en ung och fin sökare på den tiden. Så roligt det var att träffa dem!

Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991