Senaste inläggen
Bloggen

Oväntat besök


Härom morgonen låg denna dam utanför vårt fönster. Hon låg där och tuggade på gräset och var hur nöjd som helst. Väldigt vacker, eller hur? Och modig. Eller snarare tillitsfull... Hon låg där en bra stund. Till sist tröttnade vi på att stå och glo på henne och gick och gjorde något annat. När jag kikade ut nästa gång, stod en liten en där istället.

Hennes lilla kid - hur söt som helst! Lika modig och tillitsfull som mamman. Sedan gick de över till grannen och började käka på deras rosor. Då öppnade vi dörren, så de lunkade iväg till en annan plats. Rosorna räddades för den här gången.

Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991