August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Vi älskar Uppsala

June 16, 2017

Sommarträff i Uppsala! Det blev jordgubbstårta hemma hos Kristina, som är bakexpert. Eftersom vi bara plockar fram kameran på våra pauser och fikastunder, ser det ut som att vi bara äter och promenerar dagen lång. Men där emellan händer det mycket intressant: Vi mediterar bland annat och pratar om allt mellan himmel och jord (bokstavligen).

 

 En del av gänget...

 

Vi älskar Uppsala. Känner oss som hemma här. Kanske för att Mikael är född och uppvuxen här också. Han flyttade till Stockholm först som 23-åring. Så han är ju präglad av denna vackra stad...

Här försökte vi fota de lila kulformade blommorna, som fanns prick överallt. Alla Uppsalabor vet säkert vad de heter. Men eftersom jag är uppvuxen på Stockholms gator, så har jag helt missat det. Fina är de i alla fall. För övrigt har jag på mig en rosa klänning, som Mikael gav mig på morsdag nyligen. Så himla fint av honom! Den här klänningen hade jag nog bara gått förbi i affären, om jag sett den själv, med tanken att den var FÖR rosa. Men han såg att jag skulle passa i den. Och det gjorde jag :) 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991