top of page

Ljusfältet - en ny livsfrekvens


Om du har gått på någon av våra kurser de senaste åren, så har du säkert hört talas om Ljusfältet. Men om du inte har det, så kan jag berätta lite om det här: En dag 2012 fick både Mikael och jag höra (inifrån) att hela jorden hade gjort en frekvenshöjning, som benämndes som Ljusfältet. Till saken hör att vi båda fick höra det här oberoende av varandra. Vi möttes helt enkelt en dag i vår hall, babblandes i munnen på varandra om vad vi hört. Och vi blev så förvånande över att vi fått liknande information - samtidigt.

Ljusfältet är som en ny livsfrekvens på jorden. Den frekvensen har ett mycket starkt ljus och består av en väldigt vid och enkel kärleksenergi. Det finns en lätthet i det fältet, som om kroppen väger mindre där (fastän personvågen hemma visar på samma siffra som vanligt). I det fältet kan vi känna oss som barn på nytt, för det finns en renhet där och en stor glädje. Men på samma gång har vi tillgång till en djup visdom och nyskapande kraft.

Att leva i Ljusfältet betyder inte att vi är glada jämt eller att vi inte möter några problem. Det betyder snarare, att vi samtidigt har tillgång till en mycket hög ljusfrekvens som (om vi lyssnar) berättar för oss hur vi kan bemöta problemen på bästa sätt. Det här lär oss att lyssna till vår inre vägledning ofta och mycket, för där kan vi upptäcka nya lösningar. I Ljusfältet är vår högre medvetenhet vår bästa vän och vägvisare, som älskar oss villkorslöst - med eller utan problem. Så har det förstås alltid varit. Men i den nya livsfrekvensen blir det tydligare och mer en vardagssak.

Eftersom Ljusfältet redan existerar kan vi alltid välja det fältet framför de gamla frekvenser, som på många sätt har spelat ut sin roll. Dessa frekvenser skulle man kunna kalla för Den Gamla Världen. Den världen är också genomsyrad av ljus, men vet inte om det. Det här är väldigt goda nyheter, för det innebär att det bara behövs små skiften i vår medvetenhet för att uppleva Ljusfältet. Allt finns redan här. Nu ska vi bara komma ikapp oss själva - den vi verkligen är. För vår själ lever redan i Ljusfältet.

Om du tycker detta är intressant, så kan jag tipsa dig om två kursdagar som vi har i sommar där vi berättar mer om det här. Kursen heter Den Nya Jorden och datumen är 1juli och 22 juli. Vi kommer även att meditera mycket på den kursen, för vi vet att det gör oss starka och mer samstämda med den del av oss själva som redan känner till det här. Vi hämtar på så sätt ljuset inifrån, möter det, upplever det, stärker det, bekantar oss med det och blir goda vänner med det. Det kan kännas som en höjning av din energi och som en inre expansion av lugn och visshet. Ungefär som att äntligen få kontakt med hela dig själv.

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page