August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Parterapi på ett nytt sätt

May 1, 2017

 

Det finns ett stort behov för par att hitta fram till varandra, förstå sig på varandra, lösa upp gamla bilder av varandra, känna kärleken flöda igen och känna en större mening med sitt gemensamma liv. Nu när vi lever i en ny energi på jorden, så vill flera par ha det riktigt bra tillsammans! Inte bara funka ihop.  

 

Den nya energin liksom manar oss inifrån att MÅ BRA! Inom livets alla områden. Parrelationen är inget undantag. Vi kan inte göra på gamla sätt längre. Den nya energin lyfter oss och för oss framåt. Vi vill känna att vi utvecklas tillsammans och går framlänges och inte baklänges. 

 

Mikael är en parterapeut som är medveten om det här. Han känner den nya energin, för han lever i den, och han är till stor hjälp för par som har trasslat in sig i "gammal energi". Han ser relationen på flera nivåer - inte bara psykologiskt, utan även andligt. Om du känner något par som kämpar med sin relation, så kan du alltid tipsa dem om Mikael. Hans parterapi är guld värd :) Du kan läsa mer om hans arbete på vår hemsida.

 

 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991