top of page

Kärleken är ett hav


Den här magnifika bilden tog Mikael för några dagar sen. Den får symbolisera den kärlek och omtanke, som just nu växer och slår ut överallt i Sverige efter dådet på Drottninggatan. För ingenting kan tysta kärleken. När någon tar kål på en människa (eller flera) är det som att väcka en slumrande vårknopp inom var och en av oss. Den knoppen sticker snabbt upp ur jorden och slår ut sitt hjärtas sanning. Den blomman visar all sin skönhet på en gång; kärlek, medkänsla, enhet, klarhet och ljus.

Plötsligt får vi kontakt med det allra vackraste inom oss, och kärleken flödar för fullt.

Istället för att förbanna dådet kan vi njuta av all kärlek som vi ser och har upplevt dessa dagar. Vi kan till exempel titta på blommorna som sitter instuckna i gallret utanför Åhléns. Detta färgrika hav av blommor. Det är alla öppnade hjärtan som visar sig i staketet. Det är ett myller av dem. De är oräkneliga. Vi kan inte räkna kärleken. Den bara finns där som ett hav.

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page