Senaste inläggen
Bloggen

När ljuset forsar fram


När solen kommer fram kommer alla människor fram, och samlas på Nytorget - till exempel. Tillsammans skapar vi höga vibrationer av ljus, förväntan och glädje, och därför är det så härligt att vara på stan soliga vårdagar. Frekvensen är hög och stark, för att vi är så många tillsammans. Så passa på soliga vårdagar, att vara på stan! Det kan ge dig en rejäl frekvenshöjning eller med andra ord en "kick".

Mikael och jag brukar sätta oss på en bänk eller på ett fik och göra något vi älskar; vi njuter av alla människor vi ser och av den kärleksström som vi känner i våra hjärtan. Vi ser nog smått saliga ut, där vi sitter. Det är som en underbar meditation, som sker av sig självt. Av ljuset och kärleken som forsar fram.

Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991