August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

När ljuset forsar fram

March 30, 2017

 

När solen kommer fram kommer alla människor fram, och samlas på Nytorget - till exempel. Tillsammans skapar vi höga vibrationer av ljus, förväntan och glädje, och därför är det så härligt att vara på stan soliga vårdagar. Frekvensen är hög och stark, för att vi är så många tillsammans. Så passa på soliga vårdagar, att vara på stan! Det kan ge dig en rejäl frekvenshöjning eller med andra ord en "kick".

 

Mikael och jag brukar sätta oss på en bänk eller på ett fik och göra något vi älskar; vi njuter av alla människor vi ser och av den kärleksström som vi känner i våra hjärtan. Vi ser nog smått saliga ut, där vi sitter. Det är som en underbar meditation, som sker av sig självt. Av ljuset och kärleken som forsar fram. 

 

 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991