August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Att bygga en inre bro

March 14, 2017

 

Vi har en liten bäck nedanför stigen där vi bor. Nu har den börjat porla ordentligt och det finns ingen återvändo; våren är på väg. För många år sedan byggde Mikael och våra barn en stadig bro, som de la tvärs över bäcken. Den bron används flitigt varje dag. Mängder av människor har gått över den genom åren.

 

Jag tycker det är fint rent symboliskt, att bygga en bro. Det är ju faktiskt det som Mikael och jag jobbar med hela tiden: Att medvetet bygga inre broar mellan det andliga och det fysiska, mellan själen och personligheten. Dels har vi byggt den bron inom oss själva, dels inspirerar vi andra att bygga en egen inre bro. Att mer och mer leva själens dröm är ju det mest fantastiska vi människor kan göra; att leva det mest sanna och äkta vi kan tänka oss.  

 

Många av våra vänner har vid det här laget byggt sin inre bro. Men det har tagit sin lilla tid. Det är inte en så kallad söndagspromenad. Men om man ihärdigt bygger på, så blir det en bro till sist. Vi älskar att se människor bygga på sina inre broar, fokuserat och medvetet, och uttrycka sin sanna kraft och visdom mer och mer. Vi uppmuntrar dem på alla sätt vi kan. 

 

 

 

 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991