top of page

Själsmeditation


Nu har vår dotter Sara gjort ett YouTube klipp av Mikaels gamla kasettband (ja, du hör rätt), som sålde slut för många år sen. Vi hade inte tänkt att uppdatera det, men efter flera indikationer på att vi faktiskt skulle det, så gjorde vi det!

Nu hittar du den inspelningen på YouTube om du skriver Själsmeditation. Här har du länken: https://www.youtube.com/watch?v=wjTsQniuZaY

Det är en väldigt fin meditation. Ja, den har några år på nacken, men den är ju tidlös på många sätt. Den tar även upp ämnet "omvandling i den nya tiden" och det är ju högst aktuellt. Alla som går igenom inre skiften, höjningar och förändringar, kan ha glädje av att höra det här. Och alla andra också förstås. Varsågoda säger vi :)

Sara har även tagit den fina bilden.

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page