August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Tidningar om andlig utveckling

February 15, 2017

 

Fram till trettioårsåldern var jag frilansjournalist och skrev i alla möjliga slags tidningar. Under några år var jag till exempel kåsör i en dagstidning och under en period gjorde jag en "underground" tidning med några vänner. Efter min ljusomvandling och andliga uppvaknande, ville jag förstås skriva om själslig utveckling. Jag hade gått igenom en medvetandeförändring och kunde inte skriva på mitt "gamla sätt" längre. 

 

Men det var inte så lätt att hitta tidningar som belyste inre och andlig utveckling. På nittiotalet gavs det ut en väldigt bra tidning som hette Alpha Omega. Den tog upp det medvetandeskifte som sker på jorden på ett sant och seriöst sätt. Men den lades ned efter några år. Sedan dess har det varit ont om tidningar som jag gillat och velat skriva i. Därför vill jag hurra för tidningen Inspire, som har funnits i ett antal år. Den tidningen kan fungera som ett andningshål för de som vill läsa om nyandliga ämnen och få inspiration. 

 

 

Inspire började som en svensk tidning, men finns nu även på engelska och heter Inspired Wellbeing. Den svenska tidningen (och säkert den engelska också - som säljs i UK) finns att köpa i alla möjliga affärer, och jag tycker att det är så bra. Den behövs verkligen!

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991