top of page

Sofia har blivit Ängel


I måndags var en sorglig dag för oss, för vår älskade Sofia tassade vidare till himmelriket. Alla som har träffat henne vet ju vilken fantastiskt fin och kärleksfull katt hon var. Hon älskade alla och spred en ljus och mild energi omkring sig, precis som en liten ängel. Hon tröstade alltid den som behövde det och hon brukade tacka den som klappade henne, med en liten varm slick på handen. Våra grannar (inte minst barnen) älskade henne och många, många har sagt att hon är "så klok och vis".

Hur vi hittade henne som liten kattunge är en spännande historia, men den är lång (och magisk) så den ryms inte här. Men bland det första jag sa till familjen, när hon var alldeles ny och vår, var att hon är en änglakatt. Jag hade nämligen aldrig träffat en änglakatt förut. Sammanlagt hade jag ägt nio katter (plus deras kattungar) under åren som gått - men ingen änglakatt. Så jag vart väldig häpen när jag faktiskt träffade en!

De fyra sista åren var Sofia lite skruttig. Veterinären sa redan 2013 att hon hade en sjukdom, som kunde ta kål på henne inom några månader. Men hon fick healing av oss och levde i fyra år till! I maj i år skulle hon fylla sexton år. Som du säkert förstår, känns det väldigt tomt här hemma. Men vi hör henne och ser henne glimta förbi, så hon är fortfarande kvar i sin ljuskropp. Vår änglakatt har blivit en riktig Änglakatt, och sprider fortfarande sin gyllene kärleksenergi i vårt hem. Hon kommer fortsätta att älska oss och alla som kommer på besök, och vi fortsätter att älska henne. Tack Sofia för alla dessa kärleksår!!

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page