top of page

Nytt år och kärleksbrev


Nu är det kallt igen, snödrivor och ett nytt år. Igår hade vi en nyårsträff i Uppsala och förberedde oss för 2017. Hur kan vi medvetet göra ett år till ett bra år? Ja, alltså vi kan ju inte veta vad det nya året kommer att innehålla, men vi kan alltid bestämma oss för vad vi önskar och vill. Vi kan känna vad som ger oss energi, vad som gör oss glada, starka och inspirerade - och göra det. Det är ju så olika för var och en, vad som ger oss ljus och lust och kraft. Men en sak kan vi alla göra och bli glada av...

Vi kan skriva kärleksbrev! Vi kan skriva ett brev till någon eller om något som vi älskar och uppskattar, för att det är så härligt att älska och uppskatta och dessutom skriva ner det. Det ger verkligen energi. Sedan kan man exempelvis lägga sitt kärleksbrev i den här underbara postlådan, som jag gick förbi häromdagen. Så påhittigt!

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page