August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Nytt år och kärleksbrev

January 8, 2017

 

Nu är det kallt igen, snödrivor och ett nytt år. Igår hade vi en nyårsträff i Uppsala och förberedde oss för 2017. Hur kan vi medvetet göra ett år till ett bra år? Ja, alltså vi kan ju inte veta vad det nya året kommer att innehålla, men vi kan alltid bestämma oss för vad vi önskar och vill. Vi kan känna vad som ger oss energi, vad som gör oss glada, starka och inspirerade - och göra det. Det är ju så olika för var och en, vad som ger oss ljus och lust och kraft. Men en sak kan vi alla göra och bli glada av...

 

 

Vi kan skriva kärleksbrev! Vi kan skriva ett brev till någon eller om något som vi älskar och uppskattar, för att det är så härligt att älska och uppskatta och dessutom skriva ner det. Det ger verkligen energi. Sedan kan man exempelvis lägga sitt kärleksbrev i den här underbara postlådan, som jag gick förbi häromdagen. Så påhittigt!

 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991